ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde 4. dönem çalışmaları devam ediyor

Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde 4. dönem çalışmaları devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde 4. dönem çalışmaları devam ediyor

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Altın Yunus Çeşme’nin sanata olan desteği, usta sanatçılar Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan başta olmak üzere Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan veya sergilenmeye değer bulunan sanatçıların Altın Yunus Sanat Atölyeleri’ndeki çalışmaları ile sürüyor.

Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini sanatseverlerle paylaştıkları atölye çalışmalarına yaz dönemi boyunca 20’den fazla sanatçı katılıyor. Usta sanatçılar Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan yaz dönemi boyunca çalışmalarını sürdürürken,  dördüncü dönemi 15 Ağustos’ta başlayan ve 31 Ağustos’ta sona erecek olan atölye çalışmaları, genç sanatçılar Filiz Piyale, Mehmet Emre, Murat Özbakır ve Nihal Başoğlu Özdemir’in katılımı ile devam ediyor.

Sanatseverleri sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nin 5. Dönemi 15 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. Sanat atölyeleri bu tarihe kadar her gün sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bisikletli Zabıta Timi işbaşında
Sonraki Haber İş dünyasına çek dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?