ANA SAYFA > İZMİR > Altar Toker: Sorunların kökünü kazıyacağız

Altar Toker: Sorunların kökünü kazıyacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altar Toker: Sorunların kökünü kazıyacağız

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası’nın 12 Şubat’ta yapılacak genel kurulunda başkan adayı İzmir’in efsanevi lokantacısı Adil Müftüoğlu Lokantası'nın 3. Kuşak temsilcisi olan torunu Alpay Okyay’ın yönetim kurulu listesinde yer alan Karşıyaka’nın sembol taraftar temsilcilerinden, işadamı, Aralıksonu Ocakbaşı’nın sahibi Altar Toker, “Adayım. Çünkü meslektaşlarımın sorunlarını çok iyi biliyorum. Tüm sorunları da çözeceğimize de inanıyorum” dedi.

Güçlü bir yönetim kurulu listesiyle aday olduklarını, sektöre hizmet ve sorunları çözmeye odaklı projelerle yola çıktıklarını ifade ederek, şöyle dedi:

12 Şubatta yapılacak olan genel kurul öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kavgayı değil, barışın gelmesini ve bu oda için hepimizin elini taşın altına sokmaya özen göstereceğini ifade ediyoruz. Tek kişilik değil, tüm camianın bir arada olacağı yönetim modelini uygulayıp, şu anda asık olan suratların gülmesini sağlayacağız. Bunun için çalışacağız. Ülkenin ekonomik ve sosyal durumunu biliyor ve ona göre de hareket ediyoruz. Hayali değil gerçek projeler üreteceğiz. Kayıt dışı işletmelerin kökünü kazıyıp, haksız rekabete de son vereceğiz. Eğiştim merkezleri kurup personel sıkıntısını çözmeye çalışacağız. Odaya aidat borçları nedeniyle avukatlara talimat vererek icra takibi yapmayacağız. Yükselen maliyetler karşısında yerinde alımlarla bu maliyetlerin düşmesini sağlayacağız. Üyelerimizin tüm sorunlarıyla 7/24 ilgilenip çözüm bulacağız. Başta valilik ve büyükşehir belediye başkanı olmak üzere emniyet, belediye, zabıta, diğer meslek örgütleriyle birlik beraberlik içinde olacağız. Odamızın en kısa zamanda yeniden itibarlı ve güvenilir bir oda olmasını sağlayacağız. Açıkçası şu anda yaşanan sorunların kökünü kazıyacağız. Tertemiz bir sayfa açıp, işe dört elle sarılacağız”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tramvayı’nda son rötuşlar
Sonraki Haber 18 yaşındaki kız 8. kattan atlayıp intihar etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?