ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Akhisar’da ev sahibi olmak isteyenler… Bu yazıyı okumadan ev aramaya başlamayın

Akhisar’da ev sahibi olmak isteyenler… Bu yazıyı okumadan ev aramaya başlamayın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akhisar’da ev sahibi olmak isteyenler… Bu yazıyı okumadan ev aramaya başlamayın

Akhisar emlak piyasası son yıllarda şaha geçti. Her geçen gün yeni bir binanın yükseldiği Akhisar satılık daire seçenekleri açısından oldukça zengin bir profil sergiliyor.

Hem yaşam kalitesini artıran özellikleri hem de uygun fiyatlı konutlar, yatırımcılara farklı avantajlar sunuyor.

Manisa merkeze yalnızca 45 km uzaklıktaki Akhisar, 166 bin üzerindeki nüfusuyla önemli bir gelişmişlik düzeyini yakalamış bulunuyor. Akhisar son dönemlerde yaşadığı değişimi, satılık daire fırsatlarıyla sergiliyor.

Akhisar Satılık Ev Olanakları Nelerdir?

Nüfus artış oranı göçlerle de devam eden Akhisar satılık ev fiyatlarında büyük bir artış gösterdi. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre Akhisar satılık ev olanaklarının giderek artmasına karşılık taleplerin de aynı oranda artmasıyla 100 metrekare satılık daireler için ortalama satış fiyatı 141 bin 54 TL’ye yükseldi. Akhisar’da satılık evler oralama 1.411 TL metrekare birim fiyatı ile alıcı buluyor. Akhisar satılık daire fiyatları ortalama 176 bin 318 TL’ye kadar uzanıyor. Bununla birlikte apartman ve eski dairelerin fiyatları 105 bin 791 TL’ye kadar inerken fiyatlar, konuma, dairenin olanaklarına ve evin yaşına göre farklılık gösteriyor. 2+1, 3+1, 4+1 oda sayılarına sahip Akhisar satılık daire seçenekleri; yatırım açısından da dikkat çekiyor. Peki, Akhisar’da satılık daireler nereden alınır?

Akhisar’da Nerelerden Daire Alınır?

Çok daha uygun fiyatlı Akhisar satılık daire için Hürriyet mahallesi ilk sırada gelirken, mahalle merkezi lokasyonu ile konum avantajını beraberinde getiriyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, mahallenin 100 metrekarelik daireler için fiyat ortalaması 146 bin 629 TL. Fiyatlar 109 bin 972 TL ile 183 bin 286 TL arasında değişim gösteriyor. Akhisar’ın en ünlü caddesi Tahir Ün de konum olarak, en merkezi bölge. Buradaki hem satılık ev hem satılık dükkan fiyatları; Akhisar ortalamasının çok üzerinde seyrediyor. Hem uygun fiyatlar hem de yeni konutlar arayan yatırımcılar, İsmail Bahri Bey Caddesi’ne göz atabilirler. Akhisar merkezden uzaklaştıkça fiyatlar o oranda düşerken; merkezden uzak bölgelerde deprem yönetmeliğine uygun lüks yapılar dikkat çekiyor. Özellikle Gölet tarafına doğru olan kiralık ve satılık daire imkanları hem fiyat hem de oda sayısı bakımından çeşitlilik arz ediyor.

Akhisar Satılık Ev Avantajları

Her geçen yıl fiyat bazında artış yaşayan Akhisar satılık ev seçenekleri yatırımcılar için de gayet iyi avantajlar sunuyor. Satılık daire alan yatırımcı 20 yılda yatırımını amorti edebiliyor. Aynı zamanda Akhisar satılık daire alımları sonrasında hızlı bir şekilde kiraya verilebilme ihtimali de, şehrin cazibesini artırıyor. zingat.com Bölge Raporu’na göre Akhisar’da 100 metrekare daireler için ortalama kira bedeli 59 TL olmakla birlikte fiyatlar maksimum 745 TL’ye kadar çıkıyor. Gerek aylık kazanç olarak gerekse birkaç yıl içinde fiyatların katlanmasıyla yatırımlar değerleniyor.

Tüm Akhisar satılık daireler için tıklayın.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan geri dönüşüme 103 tonluk katkı
Sonraki Haber Trifunovic: Önümüzü açık olarak görüyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?