ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan Başkan Akpınar'a tepki

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan Başkan Akpınar'a tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan Başkan Akpınar'a tepki

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal medyada yapmış olduğu açıklamada; Karşıyaka Stadı mevzusunda, Ak Parti'nin Karşıyaka taraftarı ile Kendisini karşı karşıya getirdiğini iddia ederek, açık oturumda konuşmak istediğini ifade etmiştir. Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu bu açıklamayı akıl tutulması olarak tanımlayıp Hüseyin Mutlu Akpınar'a tepki gösterdi.

Çiftçioğlu; "Hükümetimiz ülke genelinde 37 tane stadyum projesi planlayarak bunların; 16 tanesini hizmete açmış, 18 tanesinin inşaatının ve proje çalışmalarının devamını sağlamakta olup diğer 3 tane stadın da sözleşme ve ihale süreçlerini takip ettiğini hatırlatarak Cumhuriyet tarihinde en büyük stadyum yatırımlarının Ak Parti Hükümetleri dönemlerinde yapıldığını ifade etti.

İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ; İzmir'de de Konak Belediyesi'nden ruhsatı alınarak 2019-2020 sezonuna yetiştirilmek üzere inşaatına devam edilen Göztepe'nin yeni Stadyumu ile, yine tüm hızıyla inşaatı devam eden Altay Kulubü'ne tahsisi yapılacak Alsancak Stadı'nın ve bunların yanında hükümetimizin  yapmış olduğu Gençlik Merkezleri ve Spor Salonları ile Ak Parti'nin İzmir'e ve Spora bakış açısının hizmet siyaseti olarak net bir şekilde görüldüğünü ifade etmektedir. Ak Parti'nin bu konudaki tavrının ve duruşunun şeffaf olduğunun altını çizen Çiftçioğlu; "Ne yazık ki Karşıyakalılık kültürünü alamayan, Karşıyaka atkısını Karşıyaka'ya başkan adayı oldukta sonra takan, taraftarın ve halkın dilinden anlayamayan Hüseyin Mutlu Akpınar bu yatırımın Karşıyaka'ya yapılmasını engelleyip, Yalı'daki birkaç ailenin esiri olarak sınıfta kalmıştır."  dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar'ın  2014 yılı Belediye Başkan Adaylığı sürecinde Karşıyaka ve Alsancak stadlarının yıkılıp yerlerine AVM'ler yapılacağını iddia ederek Karşıyakalı'nın duyguları ile oynayıp laf ebeliği yaptığını ifade eden İsmail Çiftçioğlu, bugün de Akpınar'ın seçim dönemi yaklaşırken düştüğü bu durumun faturasını Ak Parti'ye ödetme telaşına kapılarak yine laf ebeliği yaptığını belirtti.

Çiftçioğlu; Karşıyaka Spor Kulubü  stadının yapımını engelleyerek tarihe kara leke bırakan Hüseyin Mutlu Akpınar;  Göz göre göre 3. lige düşen futbol takımımıza acaba şuan belediye olarak  hangi destekleri veriyor?  diye soran Çiftçioğlu; Akpınar'ı sınıfta kaldığı stad mevzusunda kulubü ve taraftarı siyasete karıştırmamaya davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Kaf Kaf galibiyetle başladı...
Sonraki Haber Karşıyaka unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?