ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Adam Olacak Çocuk'' Karşıyaka'ya geliyor

''Adam Olacak Çocuk'' Karşıyaka'ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Adam Olacak Çocuk'' Karşıyaka'ya geliyor

Şarkıcı ve DJ Doğukan Manço ile 7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk Yarışması 24 Eylül'de MaviBahçe'de düzenlenecek. 3-6 yaş arasındaki çocuklar, dünyaca ünlü sanatçı Barış Manço'nun başlattığı etkinlikte neşeli saatler geçirecek.

Mavibahçe tarafından sosyal medya platformu instagramda başlatılan yarışmaya katılan çocuklar arasından seçilecek 3-6 yaş arası 25 şanslı çocuk, 24 Eylül'de Doğukan Manço ile 7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk Yarışması'na katılma hakkı kazanacak.
 
ŞANSLI ÇOCUKLAR KURA İLE BELİRLENECEK
İzmir'in yeni yaşam alanı MaviBahçe'nin sosyal medyada başlattığı yarışmaya katılan çocuklar arasında çekilecek kura ile yarışmaya katılacak çocuklar belirlenecek. Yarışmada çocuklarının fotoğraflarını 'herşeyibilir' ve 'mavibahçe' etiketleriyle paylaşan aileler, yarışma kurasına katılma hakkı kazanacak. Yapılacak çekilişle Doğukan Manço'nun sunacağı 7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk Yarışması'na katılacak çocuklar belirlenecek. Etkinlik MaviBahçe'nin Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek. 
 
Barış Manço'nun Çocuklara Armağanı
 
Adam Olacak Çocuk  1988 ile 1998 yıllarında dünyaca ünlü sanatçımız Barış Manço'nun sunduğu 7'den 77'ye adlı programın içinde yayınlanan,  Manço'nun her hafta sahneye çıkartıp soru sorması ve şarkı söyletmesi ile programda yer alan bölümdür. Yarışma kısa zamanda Türkiye'de çocuklar tarafından sevilmiş ve hayran kitlesi oluşmuştur. 
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barış Selçuk Ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki Haber İzmir'in antik kenti ''Smyrna'' Fransız Kültür'de tartışılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?