ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > AASSM’de ''mis kokulu'' konser

AASSM’de ''mis kokulu'' konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AASSM’de ''mis kokulu'' konser

Jülide Özçelik ve Mert Fırat’ın Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde verdiği “Sevgililer Günü” özel konserini izleyen İzmirliler’e Büyükşehir’in bir de nergis sürprizi vardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), romantik şarkıların havada uçuştuğu romantik bir geceye evsahipliği yaptı. Güçlü yorumcu Jülide Özçelik ve Mert Fırat, Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte muhteşem bir “Sevgililer Günü” konseri verdi.

Jülide Özçelik “Ben 14 Şubat’a ‘Sevgililer Günü’ değil ‘Sevgi Günü’ diyorum. Hepimiz sevdiklerimizin, bizi sevenlerin kıymetini bilelim” diye konuştu. Başarılı ikilinin repertuvarında  Neşet Ertaş’tan “Neredesin Sen”, Müslüm Gürses’ten “Nilüfer” ve Frank Sinatra’dan “Fly Me To the Moon” gibi unutulmaz parçalar da yer aldı. Sevgililer Günü Konseri için AASSM’ye gelen İzmirli müzikseverleri çıkışta güzel bir sürpriz de bekliyordu. Bu özel gün anısına davetlilere, özel ambalajlar içinde mis kokulu nergis çiçekleri hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İŞKUR İzmir 1. çeyrek açık iş istatistikleri saha çalışmasına start verdi
Sonraki Haber Karşıyakalılar kendi işlerini kuracak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?