ANA SAYFA > EKONOMİ > 2.El Bisiklet Pazarı'na yoğun ilgi

2.El Bisiklet Pazarı'na yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2.El Bisiklet Pazarı'na yoğun ilgi

İlki Karşıyaka’da geçtiğimiz pazar gerçekleştirilen 2.el bisiklet pazarı bisiklet severlerin yoğunun ilgisiyle karşılandı.

Sabahın  erken saatlerinde  bisikletlerini satmak isteyenler kendileri için ayrılan alanlara yerleşirken, bisiklet parça ve aksesuarları satanlar da gösterilen yerde alıcıları ile buluştular. Model değiştirmek, farklı tür bisiklete geçmek isteyenler aradıkları bisikletleri test ederek, isterlerse ekspertiz desteği de alarak alış verişlerini yaptılar.

Bsikoop Başkanı Ahmet Çelikörs, ‘gelen bisikletlerin yarısının yeni sahipleriyle buluştuğunu söyledi. Her hafta aynı yerde düzenlenecek olan pazara ilginin artarak devam edeceğini söyleyen Çelikörs, Kooperatifin bisiklet kullanımının yaygın hale gelmesi için gerekli alt yapı, donanım, tesisat edinilmesini  sağlamak, bir takım sosyal projeleri hayata geçirmek ve bisikleti günlük ulaşım aracı olarak kullanabilmesi amacını  hedefliyor’ dedi.
Pazar projesinin hemen arkasından Bisikleti kapsayan birbirinden güzel projelerleri de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Bisikop; Bisiklet kooperatifinin ortaklarının evde hazırlayıp getirdikleri yiyeceklerle ziyaretçiler karınlarını doyurup, sunulan çay kahve ikramıyla ayaküstü bisiklet üstüne sohbetler ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Veysi Kubba'nın acı günü
Sonraki Haber Karşıyaka'da yeşil ve sarı etiketli asansör oranı yüzde 92’ye ulaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?