ANA SAYFA > İZMİR > 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda toplu ulaşım 1 kuruş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda toplu ulaşım 1 kuruş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda toplu ulaşım 1 kuruş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yılki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da toplu ulaşım tarifesini “1 kuruş” olarak belirledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünde, 29 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine katılımı kolaylaştırmak amacıyla toplu ulaşım tarifesini ‘1 kuruş’ yaptı.  Başkan Kocaoğlu'nun  önerisi üzerine harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediye oybirliğiyle aldığı kararda, "Bayram öncesi 4736 Sayılı Yasa doğrultusunda karar alınması halinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşım araçlarında ücretsiz tarife uygulanması; muaf tutulması ile ilgili bir karar alınmaması halinde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında Cumhuriyet Bayramı günü geçerli olacak şekilde 1 kuruşluk tarife uygulanması" ifadesine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası'na ilgi büyük...
Sonraki Haber Macera Park İzmir açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?