ANA SAYFA > SPOR > 250 Karşıyaka aşığı bekleniyor...

250 Karşıyaka aşığı bekleniyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
250 Karşıyaka aşığı bekleniyor...

Ekonomik darboğaz yüzünden transfer yasağını aşamayan ve tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan Karşıyaka'da, eski yöneticilerden Tayfun Yelkenbiçer'in ortaya attığı, "250 Karşıyaka aşığı, her ay bin lira versin... Karşıyaka nefes alsın... Transfer yasağı kaldırılsın" projesine eski yönetciler ve divan kurulundan destek geldi.

Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, divanın bu kampanyaya önderlik etmesi için düğmeye bastı. Büyük bir camia olduklarını gösterme zamanı geldiğini belirten Büyükoral, "Kampanya mantıklı ve hayata geçebilir. Bu beni çok mutlu etti. Büyüklük zor günde sahip çıkarak ortaya çıkar. Biz de büyük camia olduğumuzu göstermeliyiz. Kulübümüze sahip çıkmalıyız" dedi.

Bir komite oluşturulacak

Divan kurulu ve eski başkanlar ile en kısa sürede biraraya gelip 8-10 kişi bu işe önderlik edeceklerini ve başlangıcı kendilerinin yapacağını söyleyen Büyükoral, "Bu işi takip etmek içinde aramızda bir komite oluşturacağız. Tayfun Yelkenbiçer ve Volkan Sintaş bu işi organize etme ve öncü olmak için devreye girdi. Onlarla birlikte çalışacak komiteyi hemen kurmalıyız" ifadesini kullandı.

Kaynak yasağı kaldıracak

Toplanacak kaynağın transfer yapmak için kullanılmayacağının altını çizen Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, "Yaratılacak kaynak transfer yasağını kaldırmak için kullanılacak. 12 ay boyunca 1'er lira veremeyeceklerde olabilir. Onlarıda düşünerek bir kereye mahsuz bin lira verecekler içinde ayrı bir çalışma yapacağız. Ancak bu büyük camiada bir senede 12 bin lira verecek 250 kişi mutlaka çıkmalı" dedi. Camia içinde bu kampanya ya destek olan kişilerin hem kulüp resmi internet sitelerinden hemde basında duyurulacağı bildirildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksel: ÇED onayı müjde değil ancak özür olur
Sonraki Haber Sakız Adası'nı İzmir'de tanıttılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?