ANA SAYFA > GÜNDEM > 2 arkadaş emanet aldıkları motosiklet ile hayatını kaybetti

2 arkadaş emanet aldıkları motosiklet ile hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 arkadaş emanet aldıkları motosiklet ile hayatını kaybetti

Karşıyaka’da arkadaşlarından emanet aldıkları motosikletle orta refüje çarpan sürücü Ali Ünlü ile arkasındaki Evren Morkoç yaşamını yitirdi.

Kaza, Örnekköy Mahallesi Girne Caddesi üzerinden meydana geldi. Elektrik malzemeleri satıcısı Ali Ünlü ile arkadaşı evli 2 çocuk babası unlu mamuller işletmecisi Evren Morkoç, ortak arkadaşlarından gezmek için motosiklet aldı. Karşıyaka'dan Örnekköy yönüne seyir halinde olan ve Ali Ünlü'nün kullandığı 35 KD 9579 motosiklet, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ünlü ve arkasında bulunan Morkoç metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ünlü ve Morkoç'un öldüğü belirlendi. Ünlü ve Morkoç'un ölüm haberini alarak kaza yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. İki arkadaşın cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem korkuttu...
Sonraki Haber Atila Sertel'in acı günü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?