ANA SAYFA > GÜNDEM > 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da törenler ile kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı, saygı duruşundan sonra istiklal marşı okundu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Kamu kurum yöneticileri, KASİAD ve Muharip Gaziler Derneği, diğer STK yönetici ve temsilcileri, Karşıyaka’daki mahalle muhtarları katıldı.

Törende Tersane Mahallesi Muhtarı Canan Esmer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Esmer Muhtarlığın önemini ve Muhtarların beklentilerini anlattığı konuşmasında 19 Ekim’in muhtarlar günü olarak kabul edilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törenin ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, muhtarlar, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı makamında ziyaret etti,  Muhtar Canan Esmer tarafından Kaymakam Çalışır’a bir demet çiçek sunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Çalışır, muhtarların gününü kutlayarak, "Asıl olan insanımıza, vatandaşımıza götüreceğimiz hizmettir. Bu götürülecek olan kamu hizmetini en güzel, en iyi ve en verimli bir şekilde götürebilmesi yollarının araştırmak ve pratiğe dökmek hepimizin görevidir. Bunu da keyifle yaptığımız düşünüyorum.” diye konuştu.

Öğleden sonra Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Muhtarlar Parkının açılışı ile muhtarlar gününün kutlanması programına devam edilecek.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya TBF'den ceza...
Sonraki Haber Kardeşi için il il gezip iş arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?