ANA SAYFA > EĞİTİM > 10 bin çocuğun yüzü güldü

10 bin çocuğun yüzü güldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
10 bin çocuğun yüzü güldü

Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü bünyesinde hayata geçirilen ‘Bir Çocuk Bin Gülüş’ projesi çığ gibi büyüdü. İlk etapta Karşıyaka’daki ihtiyaç sahibi çocuklar ve hayırseverler arasında köprü olan proje, giderek çoğalan gönüllü ordusu sayesinde Türkiye’yi sardı.

İzmir’in farklı ilçeleri ile Giresun, Van, Diyarbakır, Ağrı, Muş, Şırnak, Batman, Konya, Kars, Gaziantep, Uşak, Bitlis ve Şanlıurfa gibi 30 kentteki çocuklara yardım eli uzatıldı.Destekçi firmalar ve hayırseverlerin bağışlarıyla; ayakkabı, bot, kazak, mont, kitap, battaniye, erzak paketi ve kırtasiye seti gibi eşya ve malzemeler temin edilerek yerlerine ulaştırıldı. Okulların yanı sıra çeşitli kütüphane ve hastanelere de ihtiyaç malzemeleri gönderildi. Örnek uygulama sayesinde, yaklaşık 5 ayda 10 bin çocuğun eksikleri tamamlandı. Projeye katkı sağlamak isteyenlerin 0232 364 14 28 numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceği belirtildi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşehrilerimizin destekleriyle önemli sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor, Türkiye’nin dört bir yanına yardım eli uzatıyoruz. ‘Bir Çocuk Bin Gülüş Projesi’ de küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmayı amaçladığımız bu örnek uygulamalardan bir tanesi oldu. Bir çocuğumuzun binlerce kez gülmesi bizim hedefimiz. Çok zor şartlarda eğitim gören, yetişen çocuklarımız var. Hiçbir ayrım yapmadan çocuklarımız için var gücümüzle çalışıyor, bağışçılarımızla birlikte onların ihtiyaçlarını karşılayarak gülücüklerine tanık oluyoruz. İnanıyoruz ki çocukların bu gülüşleri Türkiye’yi saracak ve dünya çocukları da bu gülüşlerle beraber barışı, sevgiyi, dostluğu ve mutluluğu kazanacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Bayramlar...
Sonraki Haber Kaymakam Yücel'den geleneksel bayram ziyaretleri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?