ANA SAYFA > İZMİR > Balık adamlar nefes kesti

Balık adamlar nefes kesti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balık adamlar nefes kesti

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İtfaiye Haftası" etkinliklerine itfaiyecilerin nefes kesen yangın ve kurtarma tatbikatı damga vurdu. Pasaport iskelesi yakınlarında senaryo gereği Körfez'e düşen bir vatandaş başarılı bir operasyonla denizden çıkarıldı.

İtfaiye Haftası kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler ilgi çekiyor. Senaryo gereği Pasaport İskelesi yakınlarında bot gezisi sırasında dengesini kaybederek denize düşen bir vatandaş, AKS 110 birimine bağlı dalgıçlar tarafından kurtarıldı. Olayın 110 çağrı merkezine bildirilmesinin ardından Konak Pier iskelesinde konuşlanan dalgıçlar, AKS 110 botu ile olay yerine gelerek denize düşen vatandaşı kurtardı. Kurtarma tatbikatı, vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgiyle izlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, rüzgârlı ve fırtınalı havalarda, debisi yüksek nehirler ve akarsularda dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.  Yetkililer, "13 kişilik uzman bir ekibimiz var. Dalgıç ekibimizle denizde ve sularda yapay-doğal tüm göl, gölet ve nehirlerde arama kurtarma faaliyetlerine katılıyoruz. Eğitim dalışları yapıyoruz ve bu şekilde tatbikatlar gerçekleştiriyoruz. Yıl içerisinde birçok arama kurtarma operasyonunda rol oynuyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güz konserleri geliyor...
Sonraki Haber Kocaoğlu: Modası geçen değil model olan bir İzmir yarattık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?