ANA SAYFA > SPOR > Fair Play Dünya Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez açıldı

Fair Play Dünya Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fair Play Dünya Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez açıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) 11.Uluslararası Fair Play Karikatür Yarışması’nın ardından ikinci sergi Karşıyaka Belediyesi Binası girişindeki sergi salonunda açıldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) 11.Uluslararası Fair Play Karikatür Yarışması’nın ardından ikinci sergi TMOK Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Avni Erboy'un katılımıyla Karşıyaka Belediyesi Sergi Salonunda açıldı. Açılışı, Avni Erboy ile birlikte, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi, Başkan vekili Ahmet Diker, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın ve Karşıyaka Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Zafer Çalışkan yaptı.

Daha önce Evrensel Çocuk Müzesi’nde açılan ve 41 ülkeden 473 eserin en iyilerinin yer aldığı sergi sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Bir hafta süresince yaklaşık 5000 kişi sergiyi ziyaret etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar:" Yaşamımızın her alanında oluşturmamız gereken "Fair Play" atmosferi, yalnızca bugünümüzü değil bu ülkenin geleceğini de belirleyecektir. Karşıyaka çok değerli niteliklerinin yanında aynı zamanda bir "spor kenti" dir. Fair Paly Karikatür Yarışması düzenlemek bize mutluluk veriyor. Böyle bir çalışmanın içinde yer almanın onuru içindeyiz. Başta derece alanları ve tüm katılımcıları kutluyorum." dedi.

En iyi Fair Play Karikatürlerinin yer aldığı sergi 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi giriş katında yer alan Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek. Belediyemizce hazırlanan karikatür sergisi yıl boyunca farklı tesislerimizde sanatseverler ile buluşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Manisa deplasmanında
Sonraki Haber Eğitim Sendikası yöneticilerinden Karşıyaka'ya tam not

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?