ANA SAYFA > GÜNDEM > PTT’nin pul sergisine yoğun ilgi

PTT’nin pul sergisine yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PTT’nin pul sergisine yoğun ilgi

PTT’nin Atatürk ve Zübeyde Ana Pul Sergisi büyük ilgi gördü. Karşıyaka PTT Müdürlüğü tarafından açılan Atatürk ve Zübeyde Ana Pul Sergisinde yüzlerce tarihi pul sergileniyor. Pul sergisine Karşıyakalılar yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışı nedeni ile PTT Karşıyaka Yalı Şubesinde bir tören düzenlendi. Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, PTT İzmir Baş Müdürü Şerif Kaçmaz, Belediye Başkan Vekili Faruk Yıldırım, Ptt Başmüdür yardımcıları, PTT Karşıyaka Yalı Şube Müdürü Nihat Candoğan, Zübeyde Hanım ilköğretim okulundan öğrenciler katıldı.

Üç gün açık olacak sergide yüzlerce tarihi pul sergilenecek. Karşıyakalılar ücretsiz geçebilecek.

PTT Karşıyaka Yalı Müdürü Nihat Candoğan,  “PTT’nin 1840 yılında Posta Nezareti’nin kurulmasından günümüze kadar halka hizmet ettiğini, bize bu imkânları sunan Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Annesi Zübeyde Hanımı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Sergimiz üç gün boyunca ziyaretçilerimize açık olacak” dedi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Ramazan’a hazır
Sonraki Haber En anlamlı bisiklet turu!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?