ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti

Bostanlıspor Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti

Kısa bir süre önce kurulmasına karşın başarılı sonuçlara imza atan Bostanlıspor, bu kez de genç bayanlar takımıyla Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti.

İzmir Masa Tenisi Genç Bayanlar Kulüpler Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'un ardından 2. olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Bostanlıspor'un başantrenörü Mustafa Şaşmaz, "Kısa bir süre önce çalışmalarımıza başladık. Yıldızlar kategorisindeki kızlarımızla gençler kategorisine tecrübe kazanmak amacıyla katıldık ve başarılı olduk. Şimdi hedefimiz Mayıs ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmak. Masa Tenisinde Karşıyaka'da tek kulübüz. Tüm gençleri Bostanlıspor'da masa tenisi oynamaya davet ediyoruz. Erkeklerde de çok yetenekli çocuklarımız var. Hepsinin yaşları küçük. Ama en kısa sürede onlardan da çok iyi dereceler bekliyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK’ye ve yönetime sahip çıkılmalı…
Sonraki Haber 3 Meslek odasından Karşıyaka Belediyesi'ne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?