ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da çim kaplama çöp kutuları sayısı 2 bine çıktı

Karşıyaka'da çim kaplama çöp kutuları sayısı 2 bine çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da çim kaplama çöp kutuları sayısı 2 bine çıktı

‘Daha Temiz Bir Karşıyaka’ parolasıyla yola çıkan, hijyen ve temizlik çalışmalarının yanı sıra estetik görünüme de önem veren Karşıyaka Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazanan suni çim kaplamalı çöp kutularının sayısını 2 bine çıkardı. Uygulama pek çok belediyeye de örnek oldu. Başkan Akpınar “Karşıyaka’nın her sokağını pırıl pırıl yapmak için ekiplerimiz ve Karşıyakalılarla birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

Hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak ve ‘Daha Temiz Bir Karşıyaka’ yaratmak için yola çıkan Karşıyaka Belediyesi, hijyenik ve estetik görünümüyle dikkat çeken çim kaplı çöp konteynırlarının sayısını artırdı. 100 çöp kutusu ile başlanan uygulamada, 2 yılda 2 bin suni çim kaplı konteynere ulaşıldı. Karşıyakalıların ve İzmirlilerin beğenisini kazanan suni çim kaplama çöp kutularının malzemeleri, Karşıyaka Belediye şantiyesinde özel olarak üretildi, böylelikle belediye bütçesinden tasarruf sağlandı. Farklı il ve ilçelerdeki belediyelere de örnek olan uygulama kapsamında, Karşıyaka’daki tüm çöp kutularının suni çim ile kaplanacağı belirtildi.

Estetik görünüme ve temizliğe önem verdiklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Suni çim kaplama çöp kutuları Karşıyaka sokaklarına renk kattı. Yanına yanaşmaktan çekindiğimiz çöp kutuları, mahallelerimizin ve sokaklarımızın hoş bir aksesuarı oldu. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Karşıyaka'yı birlikte yaratacağız.  Şantiyemizde kendi imkanlarımızla ürettiğimiz çim kaplama çöp konteynırları ilçemizin tamamına yayılacak. Halkımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halsizliğe Ne İyi Gelir
Sonraki Haber Girişimcilere büyük destek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?