ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Zorlu süreçten kurtulmak için kenetlenmeliyiz

Mesut Toros: Zorlu süreçten kurtulmak için kenetlenmeliyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Zorlu süreçten kurtulmak için kenetlenmeliyiz

Karşıyaka, teknik direktörlük görevine Mesut Toros getirildikten sonra kendine geldi.

ezona Ufuk İskender idaresinde giren Karşıyaka'da, 0-0 sona eren Van BBSK maçının ardından teknik direktörlük koltuğuna Aytekin Sümbül getirildi. İkinci hafta koltuğa oturan Sümbül ile de beklenen başarı gelmedi. Bu süreçte takım 7 maç sonunda 5 puan alınca, Sümbül ile de yollar ayrıldı ve geçtiğimiz hafta Mesut Toros takımın başına geçti. Karşıyaka, Mesut Toros ile çıktığı 2 maçta 4 puan toplayarak küme düşme potasından çıkmayı başardı.  

Osmaniyespor galibiyetini değerlendiren Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Toros, "Sıkıntılı durumdan çıkmak adına çok önemli bir galibiyet oldu. Geçen hafta Kızılcabölükspor deplasmanından aldığımız puanı taçlandırmak için kazanmak istiyorduk. Osmaniyespor maçıyla öz güven kazandık" ifadelerini kullandı.  Zorlu süreçten kurtulmak için kenetlenmek gerektiğinin altını çizen Toros, "Tüm camia kenetlenirsek başaramayacağımız hiçbir şey yok. Biz birlikte varız. Karşıyaka çok büyüktür ve bu süreci de hep beraber aşacağız" dedi. 

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 5 maçlık galibiyet hasretine Osmaniyespor önünde son vererek düşme hattından çıkan Karşıyaka, üst üste Karadeniz temsilcileriyle oynayacağı 2 karşılaşmada sıralamadaki yerini belirleyecek. Bu hafta cumartesi günü 10 puanla 9. sırada bulunan Ofspor'a konuk olacak 9 puanlı Kaf-Kaf, ardından 4 Kasım'da yine şu an 10 puandaki Pazarspor'u ağırlayacak. Son 2 maçı 4 puanla geçen yeşil-kırmızılı ekip, Karadeniz temsilcileri karşısında kayıp yaşamadığı takdirde alt gruptan uzaklaşıp gözünü üst sıralara çevirecek.  

Kaptan Mustafa Aşan'ın 4 maçlık cezasının bittiği Karşıyaka'da köprücük kemiği kırıldığı için 2. haftadan bu yana forma giyemeyen Mustafa Değirmenci de takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Of deplasmanına moralli ve Mustafa Değirmenci hariç tam kadro çıkacak Karşıyaka, cuma günü Trabzon'a giderek pusuya yatacak. Kaf-Kaf'ta genişletilmiş olağan divan kurulu toplantısı 31 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde yapılacak. Yönetim, toplantıda divan üyelerine icraatları ve kulübün son durumuyla ilgili bilgi verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Donar Groningen'i konuk ediyor
Sonraki Haber İzmir Tramvayı'na kalite belgesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?