ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nin Örnekköy iftarına büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi'nin Örnekköy iftarına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nin Örnekköy iftarına büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Mahallesi sakinleri ile iftarın bereketini paylaştı. İftara; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra, CHP Grup Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Grup Başkanvekili Engin Altay, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

Deniz Baykal Kültür Merkezi'nin önünde yapılan etkinlik için sofralar kuruldu. Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Örnekköy sakinleri, Ramazan ayının bereketini paylaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Bugün Karşıyaka'da, sizlerle birlikte olmaktan ve sofranızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizim böyle dayanışma ve huzur içinde bir arada olacağımız ortamlara, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sofranızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler" dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da "Bizim dinimizde paylaşmak, bölüşmek esastır. Hiçbir zaman ekmeğimizi birbirimizden eksik etmeyeceğiz. Ramazan kültürünü hep birlikte yaşamak, dayanışma ruhumuzu yaşatmak için soframızı paylaşıyoruz. Gün geçtikte yozlaşan değerler, yok edilen kültürler arasında birbirimize sıkı sıkı tutunmaya ve güçlü olmaya devam edeceğiz. Sofralarınız hep bereketli olsun" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka'da gönül sofrası kurdu, iftar verdi...
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan aday Alpay Özalan'a sert yanıt!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?