ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: Söz konusu Türk voleybolunun geleceği ise bizler doğru yoldayız

Serkan Ergüven: Söz konusu Türk voleybolunun geleceği ise bizler doğru yoldayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: Söz konusu Türk voleybolunun geleceği ise bizler doğru yoldayız

Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nin 21.haftasında karşılaştığımız THY maçından sonra Karşıyaka voleybol şube başkanı Serkan Ergüven açıklamalarda bulundu.

Serkan Ergüven’in açıklaması şu şekilde;
“Öncelikle Türkiye Voleybol Federasyonu’na da sponsor olarak, Türk voleyboluna katkı sağlayan THY’yi bugünkü galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.
Kendi sahamızda çok önemli olan ve mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olduğumuz bir maçtan puansız ayrıldık. Belki telafisi zor bir durumdayız fakat Karşıyakalılık gereği son maça, son topa kadar asla vazgeçmeden, mücadeleye devam edeceğiz.
Yarıştığımız takımlar federasyon, devlet ve belediye destekli. Hepsinin bütçeleri ve Türk voleyboluna kattıkları ortada!. Geçen sene uzak ara şampiyon olan İlbank buna en güzel örnek. Voleybol ve devlet destekli takımlardan para kazananlar da bunların tuzu biberi. Söz konusu Türk voleybolunun geleceği ise Karşıyaka Spor Kulübü olarak bizler doğru yoldayız.
Yaş ortalaması 19 olan takımımız ve onları her zaman her yerde desteklemeye gelen kitle bunun en büyük kanıtıdır. Milyonlar harcanan ekiplerin salonlarında maçları 20-25 kişi izliyor.
Boş tribünlere, voleybol kariyerinin sonuna gelmiş yabancı oyunculara akan yüz binlerce doları gördükçe; Tamer Çamlıbel, ekibi ve oyuncularımıza duyduğumuz güven, saygı katlanıyor. “

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Cim-Bom'a takıldı...
Sonraki Haber İslamoğlu: Gelecek turnuvada şampiyon olacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?