ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Bulut: Tek suçlu KSK değil

MHP'li Bulut: Tek suçlu KSK değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Bulut: Tek suçlu KSK değil

“Bugün Karşıyaka Spor Kulübümüz zor günler geçiriyorsa, üçüncü lige düştüyse ve özlediğimiz yerde değilse tek suçlu takımın aktifleri olan yöneticileri, teknik kadroları ve futbolcuları değildir. Bu kötü durumdan hepimiz sorumlu ve hepimiz suçluyuz” diyen MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Cumhur Bulut stat konusuna dikkat çekti.

“Karşıyakalılar olarak Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birinin sahibiyiz, ama gözdemize gözümüz gibi bakmıyoruz” diyen MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut Karşıyakalıların ve KSK’nin bir türlü çözülemeyen stat sorunu hakkında konuştu. Kulüp yöneticilerinin, iktidar partisinin ve yerel yönetimlerin karşı karşıya geldiği ve zaman zamanda gergin açıklamaların yapıldığı stadyum sorunu için “herkes suçludur, kulübümüze bunu reva görenler Karşıyaka düşmanıdır” dedi.
Sözlerine Karşıyaka’nın Türk tarihince çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak sürdüren Bulut, “Atatürk’ün göz bebeği olan Karşıyakamız aslında “Gazi” bir kulüptür. Kurucuları  aynı zamanda Milli mücadele kahramanlarıdır. Türk Milletinin Annesi Zübeyde Hanım bize emanet edilmiştir. Kulübümüzün renkleride de Kırmızı Türklüğü, yeşil de dinimizi temsil etmektedir ve logomuz “Ayyıldızlı Bayrağımızla” şereflenmiştir. Türkiye’de bu kadar mukaddesatın yüklü olduğu bir başka kulüp yoktur. Ama düştüğü durum son derece üzücüdür. Artık, kavga ve çekişme bitmelidir. İktidar partisi ve yerel yönetimler derhal bu hatadan dönmeli Karşıyakamız’a kaybettirdiği zaman ve bedel geri ödemelidirler. Biz Karşıyakalılar Stadımızı istiyoruz. Üçüncü lige sadece KSK düşmemiştir. İzmir’in ve Karşıyaka’nın yönetiminde sahibi olan yerel yöneticiler ve iktidar partisi üyeleri de üçüncü lige düşmüştür. Tarihi başarılarla dolu olan bir camiaya reva görülen bu davranış affedilemez! Biz Karşıyakalıların bir özelliği de hakkımızı kimsede bırakmamaktır. Stadımızın yapımındaki engeller derhal kaldırılmalı ve Gazi KSK’ye hakkı teslim edilmelidir. Yoksa KSK üçüncü ligten çıkar ama o sorumlular bir daha Karşıyaka’ya çıkamaz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel'den İzmirlilere teşekkür
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'ndan muhteşem gösteri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?