ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka alt yapı takımlarıyla İSTEK iş birliği yapıyor...

Karşıyaka alt yapı takımlarıyla İSTEK iş birliği yapıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka alt yapı takımlarıyla İSTEK iş birliği yapıyor...

Karşıyaka Spor Kulübü ile İSTEK İzmir Okulları, basketbol ve voleybol altyapılarında iş birliği protokolü imzaladı.

İstek Okulları Mavişehir Kampüsü'ndeki spor salonu, okul öğrencilerinin sportif faaliyetlerinin dışında kalan zamanlarda Karşıyaka basketbol ve voleybol altyapıları ile spor okullarının antrenmanlarına kapılarını açacak. İki branşta altyapı öğrencileri önümüzdeki dönemlerde eğitime başlayacak tüm İstek İzmir Okulları'nın salonlarında da çalışmalarını sürdürebilecek.
Protokolün imzası kapsamında altyapı patentli A takım oyuncuları voleybolcu Ezgi Akyaldız, basketbolcu Alp Karahan, basketbol takımı genel menajeri Selim Çınar ve voleybol takımımı genel menajeri Halis Özlütürk ile İstek İzmir Okulları Mavişehir Kampüsü Müdürü Serap Benibol okulun spor salonunda bir araya geldi. İki taraf sözleşmeye imza attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 5 Karşıyaka temsilcisi şampiyonluk mücadelesi verecek
Sonraki Haber Başkan Akpınar Bin Gülüş için türkü söyledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?