ANA SAYFA > SPOR > Toros: Pazarspor maçıyla birlikte bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz

Toros: Pazarspor maçıyla birlikte bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros: Pazarspor maçıyla birlikte bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz

Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros, açıklamalarda bulundu.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta bu hafta Pazarspor'u konuk etmeye hazırlanan Karşıyaka, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona istediği gibi başlayamayan İzmir temsilcisinde Teknik Direktör Mesut Toros, oyuncuların psikolojik olarak istenen seviyeye geldiğini söyledi. Toros, "Geldiğimizde futbolcuların alınan kötü sonuçlardan dolayı üzerlerinde bir moral bozukluğu vardı. Genç bir takım olduğumuz için yenilgilerden dolayı takımda psikolojik çöküntü olmuştu. Ancak yavaş yavaş çocukların toparlandıklarını görüyoruz. Onlarla aramızda karşılıklı bir güven duygusu oluştu. Bu süreçte yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Taraftarımızın da desteğiyle Karşıyaka üst sıralara çıkacak" şeklinde konuştu.

Karşıyaka'nın içindeki bulunduğu süreci yakından takip ettiğini belirten Toros, "Geçen sezon da Karşıyaka ile bir görüşmem olmuştu. Kısmet bu sezonaymış. İzmirli olduğum için Karşıyaka'nın çok maçını izledim. İşimiz gereği altyapı maçlarını da izliyoruz. O yüzden takımı ve oyuncuları tanıyorum. Birbiriyle oynamaya alışkın genç bir takımız. Ben de durumu bilerek Karşıyaka'ya geldim. Takım savunmasında iyi durumdayız diyebilirim. Ancak ofansif anlamda daha becerikli olmamız gerekiyor. Kısa sürede bu sorunları çözüp ilk yarı sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu hafta karşılaşacakları Pazarspor'u yenerek çıkışa geçmek istediklerinin altını çizen Mesut Toros, "İç sahada taraftarımızın desteğiyle kendimize olan güvenimiz daha da artıyor. Bu hafta sahamızda Pazarspor'u konuk edeceğiz. Maç maç bakıyoruz ve bu hafta rakibimizi yenmek için sahaya çıkacağız. Maça oldukça hırslı hazırlanıyoruz. Futbolcularımın antrenmanda gösterdikleri performanstan oldukça memnunum. Pazarspor maçıyla birlikte bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Kazandıkça her şey daha güzel olacak. Oyun felsefemizi oturttuğumuz zaman daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz. Bu süreçte de oyuncularımız bunu yapabileceklerini bize gösteriyor" diye konuştu. Toros ayrıca sakatlıkları bulunan Battal Demirbilek ve Doğukan İnci'nin durumlarının cuma günü belli olacağını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Avrupa'da İstanbul deplasmanında
Sonraki Haber KSK 106.yaşını kutlayacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?