ANA SAYFA > İZMİR > İzmirliler Fuarda Migros ile coştu

İzmirliler Fuarda Migros ile coştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirliler Fuarda Migros ile coştu

Dünyanın en önemli şehir fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 7 yıldır üst üste sanatçı sponsorluğunu üstlenerek İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatan Migros, bu yıl da geleneği bozmadı. Türk pop müziğin sevilen isimleri Berkay, Gülşen ve Fettah Can konserleri ile İzmirliler Fuarın tadını doyasıya çıkarttı.

Bu yıl 7-16 Eylül tarihleri arasında 87. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarına Migros damgasını vurdu. Birbirinden ünlü sanatçıları İzmirli sevenleriyle buluştururken yaptığı aktiviteler ile de 7’den 70’e her yaştan kişinin gönlüne taht kurdu. Berkay, Gülşen ve Fettah Can kosnerleri ile İzmirlilere müzik dolu geceler yaşatan Migros, oyun alanları, Aile kulübü aktiviteleri, İyi Gelecek Elçileri ve Migros Sokağı ile Fuarın cazibe merkezi oldu.

Migros’un düzenlediği konserleri 300 bin kişi izledi

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda her yaşa hitap eden aktiviteleri ile göz dolduran Migros, Migros Sokağı’nda düzenlediği etkinliklerle Egeli üreticilere destek verirken fuar ziyaretçilerini ikramlarla ve yüzbinlerce hediye çekiyle karşıladı. İkramlar ve aile bütçelerine katkı sağlayan hediye çekleriyle mutlu olan İzmirliler düzenlenen konserler ile coştu. Üç gün boyunca 300 bin kişinin izlediği konserlerde unutulmaz anlar yaşanırken, sanatçılar en beğenilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi.

Migros, İzmir’deki 30. yaşını konserlerle kutladı

Migros, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda düzenlediği muhteşem konserlerle aynı zamanda İzmir’deki 30. yaş gününü de kutladı. Kutlamalara 1988 yılında İstanbul dışında açtığı ilk mağazası İzmir Bostanlı’da devam eden Migros, burada müşterileri için birçok etkinlik düzenledi. Ege bölgesinde 585 mağazasıyla hizmet veren, 9 bin 234 kişiye istihdam sağlayan, Egeli 2 bin 600 tedarikçisinden aldığı ürünleri Türkiye’nin 81 iline dağıtan Migros, müşterileriyle arasında kurduğu güçlü bağın karşılığını 30. yaşını kutlayan müşterilerinin verdiği teşekkür plaketiyle aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki yangında 15 dekarlık alan zarar gördü
Sonraki Haber Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?