ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka'da gönül sofrası kurdu, iftar verdi...

Ak Parti Karşıyaka'da gönül sofrası kurdu, iftar verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka'da gönül sofrası kurdu, iftar verdi...

Karşıyaka’da “Gönül Sofrası” adı altında düzenlenen iftar programına giderken çarşıda sokak müzisyeni ile karşılaşan AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Marşı'nı çalmasını istedi. Başkan Şengül'ün isteğini kırmayan müzisyen İzmir Marşı'nı çaldı. Şengül ve teşkilat mensupları hep birlikte marşa eşlik etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Milli Futbolcu Alpay Özalan da iftara katıldı. Karşıyaka doğumlu olan ve çocukluğunu Karşıyaka'da geçiren Milletvekili Adayı Alpay Özalan, Karşıyakalılarla buluştu Alpay Özalan, Başbakan Binali Yıldırım'ın kendisine bir görev verdiğini belirterek, "Biliyorsunuz ben Altay'da oynarken, Süper Lig'de 3 takımımız vardı. Altay ile birlikte Karşıyaka ve Göztepe de Süper Lig'deydi. Altınordu ile İzmirspor ise alt liglerdeydi. Şimdi bakıyoruz maalesef Karşıyaka 3. Lig'de. İşte Karşıyaka'yı yeniden ayağa kaldırmanın zamanı geldi. Çünkü ben bir İzmirli, Karşıyakalı olarak buradayım. Ben kısa pantolonla bu çarşıda gezmiş, büyümüş bir insanım. Bu Karşıyaka Çarşı esnafı da beni çok iyi tanır" dedi.

Karşıyaka Çarşısı'ndaki coşkulu karşılamanın ardından programa katılanlara hitap eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise ana muhalefet partisi CHP'ye sert çıktı. Her şeye rağmen bu seçim atmosferi içinde dahi olsa üsluplarını bozmayacaklarını belirten Başkan Şengül, "Biz üslubumuzu, duruşumuzu bozmadan, 16 yıldır nasıl dik durduysak; vatanımıza, milletimize nasıl hizmet ettiysek; Allah bize ömür verdiği sürece de vatanımızın, milletimizin hakkını savunmaya, dik durmaya, haksızlıklar karşısında sesimizi yükseltmeye, liderimizle beraber devam edeceğiz. İzmir artık yeter diyor. İzmirli, yerel yönetimlerden rahatsız. İzmirli, Büyükşehir Belediyesi'nden rahatsız, İzmirli Karşıyaka Belediyesi'nden rahatsız. Bunlar İzmirlinin iyi niyetini, güvenini suiistimal ediyor, kullanıyorlar. Hassasiyetlerimizi kullanıyorlar, değerlerimizi kullanıyorlar. İzmir Marşı da bizim, Onuncu Yıl Marşı da bizim, Atatürk de bizim, Cumhuriyet de bizimdir. Biz ne Atatürk'ü, ne Cumhuriyeti; Cumhuriyet Halk Partisi'ne bırakmayacağız. Onlar bu değerlerimize sadece konuşarak sahip çıkıyorlar, biz ise çalışarak Cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu böyle biline" diye konuştu.Teşkilat mensuplarına da seslenen Başkan Şengül, "Biz herkese gideceğiz, herkesin sevgisini, gönlünü kazanacağız. Onlar bizi tanıyana kadar. Biz şunu biliyoruz ki; Karşıyakalı, İzmirli ya da bize önyargılı olan herkes; bizi tanıdığında, onların hayalleri ile bizim hayallerimizin aynı olduğunu, onların vatan sevgisi ile bizim vatan sevgimizin aynı olduğunu görecekler. Hiç de öyle söylemlerle değil, yüreğimizi ortaya koyduğunuzu görecekler. Biz onlara karşılıksız olarak sevgimizi göstereceğiz, onlardan oy istemeyeceğiz ama onları sevmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Hani birileri 'seni başkan yaptırmayacağız' diyordu ya; işte onunla birlikte hareket eden birileri var, onların hepsine ortak bir ders vereceğiz ve 24 Haziran'da Reis'i başkan yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 9 futbolcusuyla sözleşme yeniledi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin Örnekköy iftarına büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?