ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan toplu bağış

Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan toplu bağış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan toplu bağış

Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı da cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak için toplu bağışta bulundu. Orhan Şaik Gökyay Caddesi üzerindeki seçim Koordinasyon Merkezi’nde toplanan vatandaşlar Ziraat Bankası Karşıyaka Bulvar Şubesi’nde giderek bağışta bulundular. Erdoğan’a bağış kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ak Parti Karşıyaka İlçe başkanı İsmail Çiftçioğlu, Ak Parti’nin cumhuriyetin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine dikkate çekmek için Erdoğan’ın hesabına 1.923 TL yatırdı. Bağış kampanyasının ardından açıklamada bulunan ilçe başkanı Çiftçioğlu, “Cumhurbaşkanımız için maddi manevi ne destek gerekiyorsa vermeye hazırız. Bağış kampanyamıza yoğun destek gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim gününe kadar sahada çalışmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerimize ulaşmak için sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Halkımız, partimize ve cumhurbaşkanımıza güveniyor. Bunu 2002 yılından beri girdiğimiz her seçimde gördük. Bu seçimde de göreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: Tramvay konfor ve çevre sağlığı demek
Sonraki Haber Kentsel dönüşümde sıra Örnekköy’de…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?