ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka KSTK'den kaymakam Çalışır'a sürpriz...

Karşıyaka KSTK'den kaymakam Çalışır'a sürpriz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka KSTK'den kaymakam Çalışır'a sürpriz...

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nin (KSTK) Ekim aylık toplantısında Kaymakam Çalışır’a sürpriz yaş günü pastası kesildi

Koruyucu Aileler Derneği’nin ev sahipliğindeki Ekim ayı Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’ne bağlı STK toplantısına katılan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’a dernek yöneticileri tarafından sürpriz yapılarak yaş günü pastası kesilerek doğum günü kutlandı.

Tuna Kültür ve Sanat Derneği Başkan yardımcısı Çiğdem Sabuncuoğlu, Kaymakam Çalışır’ın 15 Ekim olan yaş gününde Ankara’da görevde olması nedeni ile Ekim ayı toplantısında kendilerine sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Kaymakam Çalışır STK leri çok önemsediği için toplantılarına katıldığını, bu sürprizin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nde yapılan Ekim ayı toplantısına Koruyucu Aileler Derneği, KASİAD, ADD, TESUD, Tuna Kültür Ve Sanat Derneği, BESİAD, Muharip Gaziler Derneği, KARİŞKAD, KARBİLDER, ÇEKUD, EKSUD, Türk Hava Kurumu, Güler Çağdaş Derneği, Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şb. Karşıyakalılar Birliği, KAZED, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, 23 Yaşüstü Engelliler Derneği, SESKEM, İzmir Kültür Ve Musiki Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Yardımsevenler Derneği Karşıyaka Şb., Şehit Polis Aileleri Derneği, ŞEFİYAD, 1881 Derneği, Mavişehir Kadın Platformu yönetici ve temsilcileri katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kardeşi için il il gezip iş arıyor
Sonraki Haber Teniste final günü…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?