ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV Ailesi geleneksel iftar yemeğinde İzmir'de bir araya geldi

LÖSEV Ailesi geleneksel iftar yemeğinde İzmir'de bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV Ailesi geleneksel iftar yemeğinde İzmir'de bir araya geldi

LÖSEV aileleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin destekleri ile verilen iftar yemeklerinde buluşuyor.

Lösemili çocuklara parasız tedavi ve kolej eğitimi veren, maddi destek sağlayarak tedavilerini sürdürmelerini sağlayan ve binlerce aileye yıl boyunca gıda ve ihtiyaç malzemelerini ileten LÖSEV, çocukların sağlıklarının yanı sıra, kültürel ve bireysel gelişimleri için de durmaksızın projeler üretmeyi ve uygulamayı sürdürüyor. Yıl boyunca gıdadan, temel ihtiyaç malzemelerine, maddi desteklerden et ve et ürünlerine kadar yardımlar ulaştıran LÖSEV her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da yardımlaşma duygusunun büyük anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklıyor ve bağışçılarının destekleriyle lösemili çocukları ve ailelerini yalnız bırakmıyor.

Bu yıl da yine hayırseverlerin ev sahipliğinde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere çok sayıda Anadolu ilinde gerçekleştirilen iftar yemeklerinin sıradaki ayağı 21 Mayıs Pazartesi günü İzmir’de La Cigale Restaurant’ta gerçekleştirildi.

LÖSEV’e kayıtlı, İzmir’de yaşayan ve lösemiyle mücadele eden ailelerin bir araya gelerek hasret giderdiği, LÖSEV yetkililerine düşünce ve isteklerini ilettiği iftar yemeklerinde tedavisi henüz başlamış çocuklar da bu süreci tamamlayarak sağlığına tamamen kavuşan çocuklardan güç aldılar.

LÖSEV yetkilileri, paylaşma ve yardımlaşma ayı olan Ramazanı imkânı olan hayırseverlerin; yoksul hasta ve ihtiyaç sahipleri ile kucaklaşma ayı olarak görmesini arzu ettiklerini, ailelerin bu mutluluğuna ortak olmak ve tüm Türkiye’yi ortak edebilmek için herkesi aralarında görmeyi dilediklerini belirtip saygı ve teşekkürlerini ilettiler.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çiçek Festivali üreticilerin yüzünü güldürdü
Sonraki Haber 32.Uluslararası İzmir Festivali başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?