ANA SAYFA > SPOR > Anadolu Basketbol Birliği Basketbol Çalıştayı düzenledi

Anadolu Basketbol Birliği Basketbol Çalıştayı düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Basketbol Birliği Basketbol Çalıştayı düzenledi

Basketbola emek veren Türkiye’deki amatör kulüpleri, basketbol antrenörlerini ve ilgili insanları bir çatı altında toplayarak dostluk ve dayanışma içerisinde birlikte hareket edebilmeyi amaçlamak üzere kurulan “Anadolu Basketbol Birliği” Özdere’de “Basketbol Çalıştayı” düzenledi.

Birliğin kurucusu Cem Çağal bu konuda şu açıklamayı yaptı:

“Başlangıçta Sosyal Medya da kurduğumuz bu platform, Basketbola emek veren Amatör kulüpleri, Antrenörleri ve İlgili insanları bir çatı altında toplayarak dostluk ve dayanışma içerisinde birlikte hareket edebilmeyi amaçlamaktadır. Ülkemizin her köşesinde faaliyet gösteren yüzlerce amatör kulübün, emekçi antrenörlerin yaşadığı sorun, şikâyet ve ihtiyaçlarını dinlemek ve bu çalışma toplantılarından çıkacak sonuçları ve çözüm önerilerini İlgili mercilere iletmek üzere 2 günlük bir Çalıştay planladık. Bu programa Türkiye‘de basketbol branşının gelişmesine katkı veren, üreten herkes katılım gösterebilir.”
Çalıştay 30-31 Mayıs tarihlerinde Özdere Maxima Paradise Otelde yapılacak.  Her şey dahil konaklama ücreti iki kişilik odalarda kişi başı 125 TL., 2 kişilik odada tek kişi kalınması halinde 175 TL. Birlik yetkilileri, otel rezervasyonu için sorumlusu İlknur Hanım’ı (0-256) 618 15 21 arayabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ''En eğitimli nüfus'' Karşıyaka'da yaşıyor
Sonraki Haber Filede Karşıyaka Yıldızları Play Off heyecanında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?