ANA SAYFA > EĞİTİM > Eğitim Sendikası yöneticilerinden Karşıyaka'ya tam not

Eğitim Sendikası yöneticilerinden Karşıyaka'ya tam not

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eğitim Sendikası yöneticilerinden Karşıyaka'ya tam not

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da bulunan eğitim işkolundaki sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Eğitim iş kolundaki dört sendikadan yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile kurulan iyi diyaloğ sonucu Karşıyaka’da sorun yaşanmadığına dikkat çekildi.

Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte kahvaltı yapan sendika yöneticileri, toplantının zaman zaman tekrarlanmasının yararlı olacağını belirtiler.

 “Çalışmalarımızı gözden geçirmeliyiz”

Toplantıda konuşan Kaymakam Yücel, son günlerde yaşanan olumsuz olaylardan toplum olarak çok rahatsızlık duyduklarını,  çocukların iyi yetişmelerinin sorumluluğunu taşıdıklarını belirterek şunları söyledi. “Eğitim alanında yaptıklarımızı, yapabileceklerimizi gözden geçirmek resmi sorumluluğumuzun ötesinde, bir insani görev olmalı. Yaptığımız işlerde mensubu olduğumuz milletin geleceğinin şekillenmesine katkı sağlamak zorundayız.

“Başarısızlıklarda kendimize yer bulmak istemiyoruz”

Karşıyaka’nın eğitim alanında İzmir’de, Ege Bölgesi’nde önemli bir yeri olduğuna inanıyorum. Eğitimde başarıyı, kaliteyi artırmak görevi hepimize düşüyor. Kalite ve başarıyı iyi yerlere taşımamız lazım. Başka yerlere örnek teşkil etmesini istiyoruz. İnşallah bunu hep beraber başaracağız. Kazanç milletimizin ve memleketimizin, her türlü eksiklik, istenmeyen yanlışlık ise bizlerindir. ‘Kabahat altın taç olsa kimse başına takmaz’mış. Başarısızlıklarda hep başkalarını suçluyoruz. Başarısızlıklarda kendimize yer bulmak istemiyoruz. Böyle bir şey olmamalı. ” 

Son günlerde görsel, yazılı, sosyal medyada toplum olarak bizi rahatsız eden olumsuz davranışlar yansımakta. Bizim toplum bu davranışları tarih boyunca yaşamadı. Bu davranışlara sebep olan etkileri incelememiz, korunmamız, tedbirler almamız lazım. Öğretmenlerimiz ile eğitim çalışanlarımız ile birlik ve beraberlik sağladığımız sürece bizi etkisi altına almaya çalışan o gizli güçlere karşı gelebileceğiz. Düşüncemiz, siyasi görüşümüz ne olursa olsun bu ülkenin geleceği gençleri yetiştirme sorumluluğunun bizde olduğunu unutmamalıyız.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, kendisine iletilen en ufak bir isteğin bile anında çözümüne gittiklerini, bundan sonra bu tür toplantıların daha sık tekrarlanacağını belirterek, sendika temsilcilerinin görüş ve düşüncelerinin yararına değindi.

“Toplantı sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacak”

Sendika temsilcileri ise bu toplantının düzenlenmesinin, eğitimdeki sorunların çözümünde iyi niyeti gösterdiğini, diğer ilçelere göre Karşıyaka’da sorun yaşanmadığını, bu toplantıların tekrarlanmasının sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacağını söylediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Karşıyaka Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü Hüseyin Furtana, Eğitim Birsen İzmir il başkan yardımcıları Ebru Yücel, İsmail Çam, Eğitim Birsen Karşıyaka Şube Başkanı Ali Bilgiç,  Eğitim Sen 2nolu Şube Başkanı Hasan Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Bülent Taşpınar, Eğitim İş 3nolu Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, Başkan Yardımcısı Ali Abbas Erkmen, Türk Eğitim Sen 2 nolu Şube Başkanı İrfan Toksoy, Başkan yardımcıları Ercan Çiftçi ve Kemal Bakır katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fair Play Dünya Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da sakatlık şoku

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?