ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor’un yıldız hentbolcuları zirvede…

Karşıyaka Belediyespor’un yıldız hentbolcuları zirvede…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor’un yıldız hentbolcuları zirvede…

Türkiye Hentbol Erkek Yıldızlar Ligi 1. Etap müsabakaları, Ankara'da yapıldı. Yaşar Sevim Spor Salonu ve THF Spor Salonu'nda gerçekleşen maçlar sonunda Karşıyaka Belediyespor 8 puanla etabı ilk sırada tamamladı.

Karşıyaka Belediyespor, Gümüşhane Belediyespor’u 43-18, İzmir Büyükşehir Belediyespor ‘u 51-15, Köyceğiz Belediyespor’u 50-15, Tokat Gençlik Spor’u 47-17 yenerek zirveye yerleşti.
Ligin ikinci etabı önümüzdeki Ocak ayında, üçüncü etabı ise Mayıs ayında gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyaka'da sporun her branşını destekliyor, yetenekli gençlerimize başarılı olma imkanı sunuyoruz. Hentbol da çok önem verdiğimiz ve en başarılı olduğumuz branşlardan bir tanesi. Karşıyaka Belediyesporlu gençlerimizi galibiyetleri için kutluyor, bu yıl da şampiyonluk kupasını kazanacaklarına inanıyorum. Karşıyaka'nın yıldızlarını gururla izlemeye ve daima yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı sahilinde “yeni bir dünya” kuruluyor
Sonraki Haber Banu Avar Karşıyaka'ya geliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?