ANA SAYFA > GÜNDEM > 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk olarak Muhtarlar Federasyonu Karşıyaka Şubesi tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşundan sonra istiklal marşı okundu.

Törende Tersane Mahallesi Muhtarı Canan Esmer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tüm muhtarların katıldığı törenin ardından muhtarlar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret ederek, Canan Esmer tarafından bir demet çiçek sunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Yücel, muhtarların gününü kutlayarak, "Aslı olan insanımıza, vatandaşımıza götüreceğimiz hizmettir. Bu götürülecek olan kamu hizmet en güzel, en iyi ve en verimli bir şekilde götürebilmesi yollarının araştırmak ve pratiğe dökmek hepimizin görevidir bunu da keyifle yaptığımız düşünüyorum.” diye konuştu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Tarım Müdürü İsmail Emetli, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Semra Öztürk ve muhtarlar katıldı.



Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan 3 isim A Milli Takım aday kadroda...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın 3 puanı daha silindi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?